800954.jpg

Katherine siis aloitti opiskelunsa yliopistossa. Kun hän astui ulos taksista hän näytti tuolta. Yäääk! Tyyli kaipaa muutosta ja nopeasti. Katherine asuu kommuunissa, mutta hänellä on paljon rahaa mukanaan, että saadaan tarvittavat ostetuksi.

800963.jpg

Noiiin! Tältä näyttää Katherine ja hänen hieman uudistettu huoneensa. Nyt lähdetään iskemään miehiä! Pääaineena hänellä on muuten taideoppi, vaikka Kath aikoo muuttaa kotiin heti miehen löydettyäään.

800976.jpg

Tämmöinen oli ensimmäinen yrmynokka joka asteli tontille. Ei kelpaa!

800985.jpg

Seuraavana tontille asteli tämmöinen ukkeli..Hänen kanssaan voisi tehdä lähempääkin tuttavuutta vai mitä?

801002.jpg

Katherine yritti tutustua tähän miekkoseen, joka osoittautui aivan typeränimiseksi. Täällä blogissa hänen nimensä saa olla... Charles Abbot. Charles ei kuitenkaan pitänyt Katherinesta heti ensi silmäyksellä, mutta Katherine sai kuin saikin suostuteltua Charlesin antamaan puhelinnumeronsa.

801066.jpg

Katherine huvitteli räppäilemällä asuntolassa. Hänen elämäntavoitteensa oli nautinnonhalu ja tavoitepisteet olivat usein huonot.

 801077.jpg

Tämmöisiä possuja asusteli Katherinen asuntolassa. Ootteko muuten huomannu, että tuossa mekossa on vauvan kuvia?

801132.jpg

Charlesin ja Katherinen suhde syveni koko ajan ja tässä onkin sitten ensisuudelma!

801137.jpg

Jos nyt kuitenki istusit sille tuolille..

801144.jpg

Katherine tilasi taksin hakemaan häntä kotia, kesken kaiken. Rakkaus Charlesiin oli jo niin suurta, että piti päästä kotia perustamaan perhettä.

En jaksa kirjottaa enempää, heippa. Jos ette kommentoi en jatka ikinä :):).