Anteeksi tämä tyttökirjahömpötys. Pahempaa tulee kun tarina etenee. :):) Anteeksi myös se, että minulla on hirbeä mieltymys pitkiin nimiin (Evelyn, Elisabeth, Katherine..). Lyhentelen niitä liikaa, joten kerron teille että nuo uudet nimet ovat vain lyhennelmiä. Olen kykenemätön muodostamaan ymmärrettäviä lauseita.

706352.jpg

Tässä vielä todistusta. Kaikki asetukset täysillä ja simi on sumea ja pysyy. Rahatilanne on noin alhainen koska puolet annettiin Katherinen opiskeluihin.

706357.jpg

Katherine opetteli kaikki hyödylliset taidot taaperoiässään, vaikka eipä ne kauhean hyödyllisiä olekkaan. Ensimmäinen sana ei ollut nalle, hetki meni ohi. Benjamin isä oli yleensä opettajana.

706408.jpg

Benjamin aloitti myös työssä käymisen. Rahaa oli kyllä 50 000, mutta Bensku ei halunnut elää siivellä.

706433.jpg

Pian Katherinen oli aika kasvaa lapseksi.

706436.jpg

Tämmöinen hänestä tuli. Huonetta hieman muutettiin Elisabethin aikaisista tapeteista.

706441.jpg

Taas näitä ikivanhoja rakkaustarinoita..

706448.jpg

..ja ikivanhoja leivoksia jotka Evelyn-mummo on ennen vanhaan leiponut Elisabethille. Hyvin säilyy jääkaapissa!

706454.jpg

Elisabeth tietenkin halusi, että Katherine pääsee yksityiskouluun. Ikävä kyllä ruoka ei kovasti iellyttänyt rehtoria, eikä talostakaan saanut kauheasti pisteitä. Siispä Elisabeth turvasi luontaiseen viehätysvoimaansa ja flirttaili Kathyn yksityiskouluun.

706498.jpg

Kathy ja upea uniformu.

706462.jpg

Elisan mielestä Kathyn pitäisi löytää itselleen myös mies. Siispä Elisabeth soitti muutaman kaupungin hoteimmista kundeista paikalle ja Kathy sai valita mieleisensä.

706472.jpg

Kenenkään kanssa juttu ei kuitenkaan pidemmälle luistanut. Äidilleen Kathy ilmoitti haluavansa etsiä miehen vasta yliopistosta. Äiti järkyttyi hieman, koska hän halusi pian lapsenlapsia. Rahasta ei ollut puutetta joten ammatinkaan ei tarvinnut olla hyvä. Katherine päätti kuitenkin, että ainoat miehet hänen elämässään olisivat Isi ja..

706480.jpg

pappa-Jack, joka tapasi kummitella joskus. Onneksi Elisa ja Ben olivat tietotavoitteisia, jotein heitä ei paljon haamut hetkauttaneet. Kathy parka kuitenkin pelkäsi hyvin paljon.

706485.jpg

Benjamin alkoi edetä urallaan loistavasti..

706486.jpg

..mutta jostain kumman syystä hän alkoi käyttää huumeita. Yömyöhään hän meni kalastelemaan saappaita ja tunki ne mehukoneeseen ja valmisti kotitekoista huumetta, saapasmuhennosta.

706487.jpg

Benjamin kumpparihuuruissa. (Saapasmuhennos laittaa oikeesti simien pään sekaisin. Kokeile omalla vastuulla, saatta aiheuttaa jopa kuoleman.)

706489.jpg

Pian Katherinen oli aika kasvaa teiniksi. Sanon aina tolleen "pian kather..", ja huomasin sen vasta nyt.

706494.jpg

Tämmöinen kaunotar tuli. Kirahvikuvioiset seinätkin piti vaihtaa..

706496.jpg

Tämmöinen huone hänelle tuli.

706500.jpg

Eräänä päivänä, saapashuuruissa, Benjamin meni uimaan, eikä palannut. Asiaan ei liity mitenkään se, että poistin portaat.

706501.jpg

Elisabeth oli surun murtama, ja yritti kokeilla Evelynin kikkaa haravoida ja polttaa lehtiä.

706502.jpg

Elisabeth meni kuitenkin kaupungille hoitamaan suruaan, ja erittäin myötätuntoiselta vaikutti tämmöinen bileukko jonka nimeä en muista. Olkoon vaikka Ronald, että saan lyhentää sen Roniksi.

706506.jpg

Sillä aikaa Kathy teki paljon ketrveellisempiä sekoituksia kuin isänsä, kypsytellessään opiskelu(lue: bailaus) unelmaansa.

706508.jpg

Ronin ja Elisan välit syventyivät entisestään. Elisabeth halusi muuttaa pois kotoa, mutta ei voinut, sillä...

706511.jpg

...Kathy lähti yliopistoon. Jonkun oli jäätävä pitämään taloa.

Tähän lopetamme Katherinen nuoruus ja tyttövuodet ja seuraava osa kertoo hänen unelmavuosistaan, eli yliopistoajasta :D:D.

Ei kommentteja ei jatkoa.